lunes, 26 de octubre de 2009

Campanya d'spots contra l'estigma a Escòcia


El govern escocès, a través d'una sèrie d'entitats relacionades amb el món audiovisual, ha subvencionats una sèrie d'espots que van dirigits a contraatacar l'estigma que pateixen les persones amb malaltia mental. En aquest link podeu veure alguns exemples d'espots. Us pot servir per agafar idees, però teniu en compte que aquests espots són professionals.

domingo, 4 de octubre de 2009

ES-POT 1er Concurs d'espots de Salut Mental

Què és l’ES-POT 09?

És un concurs adreçat a fomentar la creació audiovisual entre el col·lectiu d’usuaris de serveis de Salut Mental. Cada servei pot enviar-nos un espot o anunci creat i produït pels usuaris on es faci esment el tema de l’estigmatització social que per desgràcia encara pateixen les persones amb problemes derivats de la malaltia mental.

Qui s’hi pot presentar?

Els anuncis presentats hauran de ser realitzats per usuaris vinculats a serveis inseridors i rehabilitadors en el món de la Salut Mental: clubs socials, serveis prelaborals, centres de dia etc... Permetent-se l’ajuda dels diferents professionals d’aquest serveis en l’elaboració del producte final.

Què s’ha de presentar?

S’acceptaran un màxim de 2 espots per centre o entitat. La durada de l’espot no pot ser superior a 30 seg. Tots els espots s’hauran de presentar en format DVD. No podrà observar-se en els espots presentats cap detall que doni a conèixer quina és l’entitat que l’ha realitzat. Els espots han de referir-se a l’estigmatització social que pateixen les persones amb malaltia mental i han de servir com una eina sensibilitzadora per trencar aquest estigma.

Quan s’ha de presentar?

La data límit de presentació dels treballs serà el dijous 3 de desembre de 2009 i s’hauran d’enviar, juntament amb la butlleta d’inscripció.


On s’ha de presentar?

S’ha d’enviar els treballs per correu a l’adreça:

El Turó Salut Mental. Associació de Familiars i Amics.
Comissió de premis i concursos.
Crta. igualada, 73
08720- Vilafranca del Penedès.


Quin és el premi?

Els espots seleccionats optaran al premi que concedirà un jurat format per persones vinculades al món audiovisual i de la salut mental.

Premi al millor espot --------------------------- 500 euros


L’obra premiada serà exhibida a Vilafranca TV i a la Xarxa de Televisions Locals (xTVL).