martes, 15 de diciembre de 2009

Èxit del primer concurs d’espots de salut mental


El Servei Prelaboral Pere Mata de Reus guanya el primer concurs ‘es-pot’, un certamen d’espots publicitaris que han organitzat l’associació ‘El Turó’ i l’Associació Entrem-hi, amb la col•laboració del Centre de Dia dels serveis salut mental de l’Alt Penedès.

El passat divendres dia 11 de desembre es realitzà, a la Sala Gran de l'Escorxador de Vilafranca del Penedès, l'acte de projecció dels espots presentats en el primer concurs d'espots publicitaris adreçat a fomentar la creació audiovisual entre el col•lectiu d’usuaris de serveis de Salut Mental.

Es van poder veure un total de18 espots entren en concurs i dos fora de concurs. El jurat, format per tècnics de Penedès Televisió i usuaris de Centers de Dia de Salut Mental, va premiar el millor espot amb 500 euros.

L’acte va comptar amb una afluència d’un centenar de persones entre usuaris, familiars i professionals, alguns dels quals van participar activament en el col•loqui posterior que versava sobre l’estigmatització social que pateixen els persones amb trastorn mental.

No hay comentarios:

Publicar un comentario